36+ Fakten über Antalya Manavgat Yangın! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor.. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Alevler hızlıca büyürken kente indi.

Manavgat'taki yangın paniğe yol açtı - Antalya Haber - www ...
Manavgat'taki yangın paniğe yol açtı - Antalya Haber - www ... from www.kumbarahaber.com
Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.

Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat'taki yangında önceliklerinin yerleşim yerleri olduğunu belirten pakdemirli, şunları kaydetti antalya büyükşehir belediye başkanı: Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı.

Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. 27 yıllık yöneticiyim, hiç böyle bir yangın görmedim. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya Manavgat'ta orman yangını
Antalya Manavgat'ta orman yangını from www.yenicaggazetesi.com.tr
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken manavgat'taki yangın neden çıktı sorusu abone ol. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Alevler hızlıca büyürken kente indi. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Yaylaalan Mahallesi'nde ...
Antalya'nın Manavgat ilçesi Yaylaalan Mahallesi'nde ... from i.tv100.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Mersin'in aydıncık ilçesinde yangın devam ediyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi.

Alevler hızlıca büyürken kente indi.

Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

0 comments:

Post a Comment

 
Top